Recreatiewoning bouwen

Droom jij altijd al van een tweede woning waar je je heerlijk kunt terugtrekken wanneer jij daar zin in hebt? Ontdek dan de mogelijkheden van ‘t Schoman! Een prachtig stuk grond precies op de grens van Overijssel en Gelderland biedt de mogelijkheden om een recreatiewoning te bouwen op een kavel. Lees hier wat ‘t Schoman jou te bieden heeft!

Recreatiewoning bouwen

‘t Schoman is een recreatiebungalowpark waar jij jouw dromen kunt laten uitkomen en ligt precies op de grens van Overijssel en Gelderland. Tussen Diepenheim en Gelselaar ligt in een prachtige omgeving een oogstrelend stuk natuur, waar jij jouw recreatiewoning kunt bouwen in Overijssel

Wat is ‘t Schoman?

De historie van ‘t Schoman gaat terug naar 1887 en de voormalige boerderij wordt op dit moment bewoond door de vijfde en zesde generatie van de familie. Op het akkerland wordt nog steeds graan, gras, maïs en aardappelen verbouwd. Op dit moment zijn er nog enkele kavels te koop op dit prachtige stukje Nederland om jouw eigen recreatiewoning in Overijssel te bouwen.

Ga erop uit!

Vanuit ‘t Schoman ga je er gemakkelijk even op uit in de prachtige omliggende omgeving. Zo is er een prachtige boomtuin dat direct achter het park ligt, ga erop uit met de fiets of wandel langs de 6 kastelen van Diepenheim. Daarnaast zijn er nog meer prachtige plekken in deze omgeving.  Er zijn de leukste activiteiten te ondernemen.

Kavel voor recreatiewoning kopen

Wil je een kavel kopen voor een recreatiewoning in Overijssel om jouw eigen droomwoning op te zetten? Ontdek dan de laatste kavels bij ‘t Schoman en bouw geheel naar jouw eigen stijl een recreatiewoning in het mooie Overijssel. Neem contact op voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden.