Ligging

Niet in één, maar in twee provincies én in twee gemeentes ligt ons unieke,  ruime en groen ingerichte park ‘t Schoman. De directe omgeving biedt vele recreatiemogelijkheden.

Unieke ligging

Ons unieke park ligt in twee gemeentes; Diepenheim en Gelselaar, en in twee provincies; Overijssel en Gelderland. Langs het park ligt de Schipbeek, een prachtige zijrivier van de IJssel. Het biedt diverse recreatiemogelijkheden zoals wandel- en fietsroutes. ‘t Schoman ligt op ongeveer drie kilometer van het Stedeke Diepenheim.

Wandel langs de boomtuin en zie waar de Regge ontspringt. Tussen de Regge en de Dinkel ligt Twente. Dit maakt dat een deel van ons park in Twente ligt en een deel in de Achterhoek. Beide provincies bieden vele mogelijkheden om te fietsen, wandelen, het bezichtigen van diverse kastelen of de kunst in vele galerieën en het bezoeken van diverse streekmarkten. Ook zijn er meerdere golf- en zwemmogelijkheden binnen 20 minuten rijden.

Ons park is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij de ingang van het park is een bushalte met directe verbinding naar het treinstation.

 

Ontdek meer over Twente & De Achterhoek